Opskrivning til intern venteliste samt børne- og børnebørns venteliste

Anvend nedenstående skema til opskrivning til interne og børn/børnebørns venteliste.

Bemærk venligst at denne liste kun er gældende for nuværende andelshavere, eller børn/børnebørn af nuværende andelshavere.

Det koster et engangsbeløb på 250 kr. at blive skrevet op på den interne- samt børne og børnebørns venteliste. Hvert år i januar måned vil andelshavere på ventelisten per e-mail blive bedt om at bekræfte, at de ønsker at forblive på ventelisten.  Vær venligst opmærksom på, at hvis du har opskrevet børn vil gebyret for deres opskrivning fratrækkes din husleje. Derfor vil gebyret per lejlighed være afhængigt af antal opskrivninger. Hvis man ikke bekræfter fortsat opskrivning, så opgiver man sin plads på ventelisten og vil ikke blive kontaktet ved ledige lejligheder.

Når en lejlighed svarende til ens ønsker bliver ledig, vil man blive tilbudt denne efter tur. Man har så 10 dage til at melde positivt tilbage. Hvis der er ønske om overdragelse, skal der betales fuld andelskrone samt evt. forbedringer.

Vigtigt:

  • Opskrivning af barn kræver godkendelse af andelshaver i foreningen
  • Hvis du ikke er andelshaver i foreningen, men er barn/barnebarn til beboer i foreningen, så skal du skrive e-mail samt adresse på beboeren og ikke dig selv
  • Overdragelse af lejligheder fra ventelisten, sker til fuld andelskrone plus evt. forbedringer
  • Al kontakt vil foregå via den e-mail, som andelshaveren oplyser i nedenstående
  • Opskrivning på ventelisterne varetages fremover af BoligExperten – kontakt Lisette@boligexperten.dk

Efter at du har indtastet dine oplysninger vil du modtage en bekræftelsesemail på den opgivne email