Ændring af vandtrykforstærker

Kære alle beboere

Vi har igennem længere tid haft problemer med vandtrykforstærkeren i kælderen, da denne er skyld i voldsomme støjgener for stue- samt 1.sals lejlighederne placeret over denne.
Vi har derfor i bestyrelsen her til aften lavet en midlertid løsning på problemet ved at sætte interval på trykket, således at vandtrykforstærkeren kun er tændt i bestemte tidsrum af dagen. Den vil således være tændt ml kl. 7.00-9.00 og igen kl. 17.00-20.00.

Vi er klar over at dette ikke er en optimal løsning, da dette helt sikkert vil påvirke tryk-oplevelsen i særligt 4.sals lejlighederne. Der er derfor nedsat en arbejdsgruppe, der vil undersøge en mere permanent løsning, der forhåbentlig vil tilgodese både beboerne tæt på vandtrykpumpen og de beboere, der bor længst væk fra den! Vi mangler dog nogle repræsentanter, som kan varetage 4.sals interesser/behov i denne sag. Skulle der være nogle 4.sals beboere, der kunne være interesserede i at gå med i denne lille arbejdsgruppe? I kan kontakte Erdogan Dønmez, Astrid Cordes eller Daniel Brandt, for yderligere information.

På forhånd tak ?

Mvh Karen (bestyrelsesmedlem)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *